Dünya

İyi ki varsın Buse ALUÇ

Haber

on

Ülkemiz coğrafyasında orta Kızılırmak deltasında yer alan, geçmiş tarihinde sayısız İmparatorluklara ev sahipliği yapmış, Hitit, Frig, Kimmer, Pers, Büyük İskender, Roma, Bizans, Selçuklu, Danişment, Candaroğlu ve Osmanlı dönemlerini yaşamış ve en son Cumhuriyet Döneminde il statüsü kazanmış yerleşim merkezinde Kale kenti diye anılan tarihi evleri , orman evleri ,zengin termal kaynakları ve içmeleri ,yüzyıllardır yaşatılan kültürel değerlerinin sembolü misafirperver Yarenleri ile Şirin İlimiz ÇANKIRI

İyi kİ varsın yazı dizimde, Enerji Sektörü başta olmak üzere , Akaryakıt, LPG ve sektörünün tüm kapsama alanlarında, Marmara Bölgesi dahil olmak üzere bölgesel anlamda , Türkiye’nin bir çok noktalarında pazarlama zinciri oluşturarak ithalat, ihracat imalat noktalarında tedarikçilik yapan ,aynı zamanda Diş Hekimi adayı Buse ALUÇ’ a yer verdim.

Buse ALUÇ 1979 Çankırı’ da dünyaya geldi. Mütevazi bir aile yaşantısı içerisinde İşçi emekçi bir Baba ve Ev Kadını olan Annenin 6 çocuklu bireylerinden en sonuncusu .Doğduğu memleketi Çankırı’dan 3 yaşında iken ayrılarak İstanbul’a yerleşti O günden bugüne değin Bu kentte ikamet ediyor. İstanbul kendisi için ne denli önemli ise Fenerbahçe taraftarı olmak da o denli önemli . tam bir Atatürk sevdalısı olan Buse ALUÇ ; Eğitim ve öğrenim yıllarını İstanbul’un Zeytinburnu –Kumkapı ve Çağlayanda tamamladıktan sonra iş yaşamımda o denli önemli Diş Hekim yardımcılığı ve Asistanlık görevlerinde bulundu.

Hem çalışarak hem de bağlı bulunduğu görevinde yükselmek adına Diş Teknisyenliğini bitirdi. Şuan da Diş Hekimliği diplomasını alma yolunda gösterdiği gayret takdire şayan . 2021 yılının ortalarında kendine ait Diş Kliniğini kurma aşamasında .

1999 yılında Evlilik yapan Buse ALUÇ 2 erkek çocuk annesi .
2009 da yılında başlayan iş hayatında ,eşinin emeği ve bilgisi ışığında ÇAĞ-PET LTD ŞTİ ni kurdu.
ÇAĞPET olarak 2010 yılında sektörün enleri ile en deneyimli ekip ruhu ve yeni konsept ile Enerji sektörünün Akaryakıt departmanlarında yedek parça, servis, tank işlevleri, Elektrik sistemleri ile Sektörün tüm ihtiyaçlarına yönelik çözümler ve hizmetler sunuyorlar.

En kaliteli hizmeti en ekonomik koşullarda sunarak, müşteri memnuniyetini kazanmayı ilke edinen ÇAĞPET saygı ve hoşgörüden taviz vermeden, sektöründe öncü bir kuruluş olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir .

ÇAĞ-PET LTD ŞTİ. Olarak güveni, ürünlerindeki kalite anlayışını, sürekli kendini yenileyen üretim, satış ve kurumsal yönetim anlayışıyla birleştirmektir. Böylece yurt içinde sağladıkları başarıyı yarınlara da taşımak ve aynı başarıları yurt dışında da gerçekleştirerek ülke ekonomisine kazandırmış olmaları ile , katma değeri en üst düzeye çıkartıp sektörün gelişmesinde lider rol oynamaktır.
ÇAĞPET LTD ŞTİ; Ülkemizin istihdamından, kalkınmasına ,enerji sektöründeki farkındalık yaratmak adına çevreye karşı sorumluluklarının bilincinde olmayı, teknoloji, Bilişim ve endüstride, paydaşları ile birlikte hem yurt içi hem de yurt dışı faaliyet alanlarında en iyisi olmayı hedefliyorlar.
Bu bağlamda, Enerji Sektöründe kalite bilincini sistematik ve düzenli bir şekilde sağlamak üzere Toplam Kalite Yönetimi ‘ni yaşam şekli olarak benimsemek ve gereklerini yerine getirmenin önemini biliyor bu doğrultuda çalışmalarına devam ediyorlar.

Toplam Kalite Yönetimi ile iş mükemmelliğini gerçekleştirmek, ÇAĞPET çalışanları olarak hepsinin ve özelikle Genel Koordinatörü Buse ALUÇ ‘ un en birinci vazifesi.

Kendi markaları olan ( QPN ) ile ürün yelpazelerini genişletip, atex belgeli akaryakıt tabancası , z mafsal , breakwey ile yerli olarak sektöre bir farklılık getirmekteler.

Buse ALUÇ un, bu özverili çalışmalarını ve Sektörde ki gösterdiği üstün performansının altında yatan gerçeklik payında ;
“Siz neredeyseniz, biz oradayız” sloganın yattığı gerçekliğini , söylemeden geçemiyoruz.

Ülkemizin marka değeri yüksek ve güvenilir dağıtım şirketleri başta olmak üzere hem Akaryakıt hem de LPG-LNG- bayilikleri nin , nihai tüketici kavramında tüm Sektör bileşenlerine indirgenmesi alanında deneyimli ve etkin altyapısı, üstün kalite güvencesi ve günümüzün en uygun ekonomik koşullarıyla karşılanmasında öncü olmayı hedefliyorlar.

Buse ALUÇ , John Addison’ un ” Hayatınızda kazanmadan önce zihninizde kazanmak zorundasınız “ sözünü kendi iş dünyasına , stratejilerine ve çalışma alanlarına uyarlayarak , hiçbir ferdin, zümrelerin sizi şekillendirmesine asla izin vermeyerek, kendi yaşamınız için sizin dışınızda daha uygun karar verici biri yoktur diyor.

Buse ALUÇ hayat felsefesinde Koç Holding Kurucusu merhum Vehbi KOÇ’ un “Ülkem varsa bende varım “ sözünü kendisine ilke edinmiştir.

Bu ülkede, üretmek ve çalışmak huzur veren bir şey olmalıyken, bizim ülkemiz de bunu yapmak bizlere düşüyor. Bu bana ait bir kavram diyerek, üretiyor ve istihdama katkı vermeye devam ediyorlar.


Ülkemize ; enerji grubunda özellikle, Akaryakıt istasyon işletmelerine getirdiği hizmet kalitesi ve sayısız başarıları , gerek yurt içi gerekse yurt dışına yönelik kaliteli hizmet anlayışı, yardımsever kişiliği ,sektöründeki saygın ve kararlı duruşu ve zengin deneyimleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki iş hayatında başarı ve enerji dolu bir yaşam kalitesi diliyor ;

İyi ki varsın Buse ALUÇ diyorum.

Levent KANDEMİR

Son Dakika Haber

Exit mobile version