Dünya

CİMNASTİK Federasyonu DELEGELERİ BAŞKAN SUAT ÇELEN’le devam dedi.

Haber

on

BAŞKAN ÇELEN, Cimnastik federasyonunu 5. Olağan genel kurulunda GÜVEN TAZELEDİ.

Çelen, başkanlık İçin tek aday olarak katıldığı genel kurulda yeniden başkanlığa getirildi.

Cimnastik Federasyonu’nun Ankara GREEN Park Otel’de yapılan olağan genel kurulunda Suat ÇELEN, genel kurula katılan 191 delegeden 169’unun oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Genel kurula katılan Spor Hizmetleri Genel MÜDÜRÜ Mehmet BAYKAN konuşmasında, cimnastikte Dünya ve Avrupa şampiyonalarında alınan başarıları işaret ederek bu başarıların Tokyo Olimpiyatları’ndaki BRONZ madalyayla taçlandırıldığını söyledi. Bu başarıyla Türk sporunun bir noktayı yakaladığını ifade eden Mehmet BAYKAN, bunun kritik eşiğin geçildiğinin de bir göstergesi olduğunu sözlerine ekledi.

Başkanlığa Üçüncü defa seçilen Suat ÇELEN de oylamadan önce yaptığı konuşmada, döneminde kazanılan başarılara atıfta bulunarak daha iyi olmak için gayret göstereceklerini söyledi.

Suat ÇELEN’in konuşmasından sonra Cimnastik Federasyonunun Başkan, yönetim kurulu, disiplin kurulu ve denetleme kurulu üyelikleri için seçim yapıldı. Oylama sonucunda Suat ÇELEN yeniden başkanlığa getirilirken yönetim kurulu üyelikleri de belirlendi.

Yönetim Kurulu şu üyelerden oluştu. Ahmet BİLGİÇ, Ahmet ÇOTUK, Cumhur ÖZÇELİK, Derviş ÇATALBAŞ, Esra KARABAL ARDA, Esra KIRATLI NALBANT, Hasan Birol YALÇIN, İsmail GÖKTEKİN, Mehmet GÜNBAŞ, Natalya İMGA, Recep ÇEVİK, Tarık KARKINÇAM Ümran SONGUN ve Yener ALTINTAŞ. Suat ÇELEN’in Başkan olarak seçildiği Cimnastik Federasyonu’nda Gencer ÖZDEMİR, Avni ÖZBAY, Hazal ŞAHİN, Bora ÖZGÜR ve Hulusi APAYDIN da Disiplin Kurulu Üyesi olarak görev yapacaklar. Denetleme Kurulu üyeliklerine ise Mustafa ÖZTÜRK ve Oğuzhan ŞİMŞEK getirildi.

Cimnastik Federasyonu’nun genel kurulu, sonuçların açıklanmasından sonra Başkan Suat ÇELEN’in delegelere yaptığı teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

Son Dakika Haber

Exit mobile version