Dünya

TRİATLON FEDERASYONU’nda Başkan yeniden Bayram YALÇINKAYA.

Haber

on

TRİATLON FEDERASYONU’nda Başkan değişmedi.

Bayram YALÇINKAYA, 2024 PARİS OLİMPİYAT OYUNLARI sonrasında yeni seçimler yapılana kadar TRİATLON FEDERASYONU Başkalığını yürütecek.

Ankara’da Holliday INN Otelinde yapılan TRİATLON FEDERASYONU 5. Olağan genel kurulunda Bayram YALÇINKAYA İkinci kez başkanlığa getirildi.

Bayram YALÇINKAYA ve Melih IŞIKÇI’nın katıldığı iki adaylı Olağan Genel Kurulun başkanlık yarışında, Bayram YALÇINKAYA oylamaya katılan 156 delegeden 144’nün oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Bayram YALÇINKAYA, TRİATLON Federasyonunun 5. Olağan Genel Kurulundaki konuşmasında da döneminde gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlattı. Hedeflerinin başarıya giden yolda daha iyi sonuçlar almak olduğunu vurgulayan YALÇINKAYA, Başkanlığı döneminde ilkleri gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bayram YALÇINKAYA, konuşmasını Çin’li filozof KONFÜÇYÜS’ün “ Bir işi bilen yapar, Az bilen akıl verir, Bilmeyen eleştirir, Yapamayan çamur atar.” sözünü hatırlatarak tamamladı.

Bayram YALÇINKAYA’nın konuşmasından sonra Başkan, yönetim kurulu, disiplin kurulu ve denetleme kurulu üyelikleri için seçim yapıldı.

Oylama sonucunda Bayram YALÇINKAYA yeniden TRİATLON FEDERASYONU başkanlığına getirilirken yönetim kurulu üyelikleri de belirlendi. Yönetim Kurulu şu üyelerden oluştu; Yavuz Selim KIRAN, Yücel YILMAZ, Adem Murat YÜCEL, Yalçın EYİGÜN, İbrahim ANAÇ, Halit BEKİROĞLU, Burak İNCE, Bülent ÇENDİK, İsa DAL, Emin KABUKÇU, Şehri ŞAHİN, ALİ BAŞ, Murat CENGİZ ve Selçuk Bora ÇAVUŞOĞLU. Bayram YALÇINKAYA’nın başkanlığında Ender BAŞ, Barış ORANLI, Avni ÖZBAY, B. Ömer MASTI ve Ülkü SOYLU Disiplin Kurulu Üyesi olarak görev yapacaklar. Denetim Kurulu üyeliklerine ise Erdoğan ÇELEBİ ve Derya YÜCESOY getirildi.

TRİATLON Federasyonunun Genel Kurulu, sonuçların açıklanmasından sonra Başkan Bayram YALÇINKAYA’nın delegelere yaptığı teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

Son Dakika Haber

Exit mobile version