Dünya

EREN ÜÇLERTOPRAĞI OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU BAŞKANI.

Haber

on

Otomobil Sporları FEDERASYONU Başkanlığına Eren ÜÇLERTOPRAĞI seçildi.

Ankara Meyra Palas Otelinde yapılan Türkiye Otomobil Sporları federasyonunun 5. Olağan genel kurulunda EREN ÜÇLERTOPRAĞI başkanlığa getirildi.

ÜÇLERTOPRAĞI başkanlık İçin tek aday olarak katıldığı olağan genel kurulda oy kullanan 138 delegeden 135’inin oyunu alarak başkanlığa seçildi.

Eren ÜÇLERTOPRAĞI Olağan Genel Kuruldaki konuşmasında döneminde başarıya uzanan çalışmalarından örnekler verdi. Hedeflerinin daha iyi sonuçlar almak olduğunu vurgulayan ÜÇLERTOPRAĞI, bunun için azami gayreti göstereceklerini söyledi.

EREN ÜÇLERTOPRAĞI, Yıllarını spora vermiş bir Başkan olarak 2 buçuk yıl süresince çok yoğun bir şekilde çalıştıklarını vurgulayarak Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor kulüplerinin destekleriyle önemli işler başardıklarını belirtti. Kurumsallaşma, tesisleşme ile yeni yetenekler keşfetme ve yetiştirme konusunda yoğunlaştıklarını kaydeden ÜÇLERTOPRAĞI İSTANBUL Park Pistini tekrar Türk sporunun hizmetine kazandırmak için yoğun bir gayretin içinde olduklarını da bildirdi.

Eren ÜÇLERTOPRAĞI’nın konuşmasından sonra Başkan, yönetim kurulu, disiplin kurulu ve denetleme kurulu üyelikleri için seçim yapıldı.

Oylama sonucunda Eren ÜÇLERTOPRAĞI yeniden başkanlığa getirilirken yönetim kurulu üyelikleri de belirlendi.

Yönetim Kurulu şu üyelerden oluştu. Nisa ERSOY, C. Onur SÜRMELİ, Hayri ÇAVUŞOĞLU, Cem AKOĞUL, Efsun YAZICI, Osman GEYLAN, Abdülkerim GÖK ve ALİ GÜNEŞ. Eren ÜÇLERTOPRAĞI’nın başkanlığında Levent ERDOĞAN, Can OKAN, Berk BATUR ve Serdar ÇAPOĞLU’da Disiplin Kurulu Üyesi olarak görev yapacaklar.

Denetleme Kurulu üyeliklerine ise Abdurrahman ARICI ve Mümin PEKCAN getirildi.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyon başkanlığına ikinci kez üst üste seçilen Eren ÜÇLERTOPRAĞI, sonuçların belli olmasından sonra delegelere bir teşekkür konuşması yaptı.

TOSFED’in 5’inci Olağan Genel Kurulu Başkan Eren ÜÇLERTOPRAĞI’nın tebrikleri kabul ve Yönetim Kurulu üyeleriyle hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Son Dakika Haber

Exit mobile version