Dünya

Paravan Holding ve şirketler kurarak insanları kandırıyorsun Amacınız ne ?

SAYIN YETKİLİ YETKİ BELGENİZ YOK TÜRK PATENT KURUMU İLE İLGİLİ HANGİ HAKLA BAYİLİK DAĞITIYORSUNUZ ?

Haber

on

Paravan Holding ve şirketler kurarak insanları kandırıyorsun Amacınız ne?

https://www.webx.net.tr/bayi-talep/ SAYIN YETKİLİ YETKİ BELGENİZ YOK TÜRK PATENT KURUMU İLE İLGİLİ HANGİ HAKLA BAYİLİK DAĞITIYORSUNUZ ?

“Türk patent ve marka Kurumundan Kamuoyuna uyarı“

https://ci.turkpatent.gov.tr/duyurular/detay/doland%C4%B1r%C4%B1c%C4%B1l%C4%B1k-konusunda-kamuoyunun-dikkatine-18062021

Sayın Yetkili Türk Patent de Böyle bir kazanç yok siz nasıl böyle bir Yüksek kazancı dağıtıyorsunuz ? Amacınız ne? “Özel Bonuslar: Her 90 gün içinde 10 adet satış yapan temsilcilere toplamda 250.000.TL, 30 adet satış yapanlara ise toplamda 800.000.TL ödeme sunuyoruz.“diyorsunuz

Muhammed KAÇAR Webx https://www.webx.net.tr/ sitesi incelendiği zaman Türk Patent Marka vekili gibi İnternet sitesi yaptırmış ve İlanlar vermektedir

Webx Grup Bilişim Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. sayın yöneticisi size soruyoruz Türk Patent Enstitüsü (TPE) Başkanlığından , alınan Patent ve Marka Vekil yetki belgeniz varmı ? ilk ve tek olan iade garantili marka tescil hizmeti Nedir ?

Bir gazeteye verdiğiniz Haberde 2015’te ekibimizi 16 kişiye çıkardık ve bundan 2 sene sonra iade garantili marka tescil işlemi hizmetini oluşturduk. Bu işlem, o dönem itibarıyla dünya çapında ilk ve tekti. Bugün geldiğimiz noktada İstanbul, İzmir ve Ankara’da 22 ekip arkadaşımızla 90 bin civarı müşterimize hizmet veriyoruz.

Webx Grup Bilişim Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. sayın yöneticisi size soruyoruz ? Domail Com.tr ve Com vs Alan adı satmaya yetki belgeniz varmı ?

https://www.webx.net.tr/bayi-talep/ SAYIN YETKİLİ YETKİ BELGENİZ YOK TÜRK PATENT KURUMU İLE İLGİLİ HANGİ HAKLA BAYİLİK DAĞITIYORSUNUZ ?

Webx Grup Bilişim Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. sayın yöneticisi size soruyoruz ? EGEA SEDAN 1.4 FIRE 95 HP EASY ve YAHAMA 250cc EU5 Temsilcilerinize araba ve motosiklet hediye veriyorsunuz Milli piyango idaresinden alınmış izin belgeniz varmı ?

“Gazetemizde şahsınızı veya kurumunuzu mağdur ettiğini düşündüğünüz bir haber varsa yayından kaldırılması için lütfen “enerjipetrolmedya@gmail.com ” mail atınız.

İlk ve tek olan iade garantili marka tescil hizmeti Nedir ?
Webx Marka Patent ve Fikri Sınai Haklar Danışmanlık A.Ş
Sayın LinkedIn üyeleri ve değerli müşterilerimiz,

Webx A.Ş. olarak, markanızı koruma ve büyütme yolculuğunuzu daha da güçlendirmenize yardımcı olmak için heyecanla size bir iş ortaklığı fırsatı sunuyoruz. İşte sizi bekleyen büyük avantajlar:

İade Garantili Marka Tescil Hizmeti:
Webx A.Ş., uluslararası marka ve patent hizmetlerinde öncü bir isimdir. 2017 yılından bugüne sunduğumuz “İade Garantili Marka Tescil” hizmeti, markanızın güvence altında olduğunu bilmenizi sağlar. Bu, markanızı korumanın en güvenilir yoludur. Bizimle çalıştığınızda:

Markanız RET Edildiğinde İade Garantisi: Eğer marka başvurunuz RET edilirse, size ödediğiniz tüm ücreti geri iade ediyoruz. Siz rahatlayın, biz riski alalım.
İade Garantili Marka Tescil Hizmeti Detayları:

Not: Bilgilendirmek amacı ile yazılmıştır. Aşağıdaki detaylar satış yapılacak pakete aittir.

Sınıf Sayısı: 6 sınıflı marka başvurusu yapabilirsiniz.
Emtia Sayısı: Her bir sınıfa ait tüm emtiaları koruma altına alabilirsiniz.
Vekaletname Ücreti: Vekaletname ücreti, hizmetimizin bir parçası olarak dahildir.
Hizmet Bedeli: Hizmet bedeli, tescil başvurusu ve süreci boyunca dahildir.
Feragat Ücreti: Feragat ücreti, marka başvurunuzun RED edilmesi durumunda dahil edilir.
İtiraz / Savunma: İtirazlar ve savunma işlemleri dahil edilir.
Marka Tescil Danışmanlık Hizmeti: Profesyonel danışmanlarımız, başvuru sürecinizde size rehberlik eder.
Tescil Belge Ücreti: Tescil belge ücreti dahil edilir.
Tescil Koruma Süresi: Markanız 10 yıl boyunca koruma altındadır.
İade Politikası: %100 İade Garantisi – Eğer marka başvurunuz RET edilirse, size; ödediğiniz tüm ücreti geri iade ediyoruz.

İş Ortaklarına Sunduğumuz Kazançlı Fırsat:
Webx A.Ş.’nin iş ortakları, başarılı satışlardan büyük kazançlar elde ediyorlar. Siz de bu fırsatı değerlendirerek kazancınızı artırabilirsiniz.

Nasıl Çalışır:

Müşteri Kayıt ve Sipariş: Webx sistemi üzerinden müşterilerinizi kayıt edin ve onların marka tescil işlemini başlatmalarına yardımcı olun. Size özel iş ortaklığı bağlantısıyla müşterilerinizi yönlendirin.
Sipariş Başarılı Sonuçlandığında: Müşterinizin marka tescil sipariş işlemi başarılı bir şekilde sonuçlandığında, siz de kazanç elde edersiniz. Müşterinize ait tescil işleminin sonuçlanmasını beklemez ödeme sonrası komisyon kazanabilirsiniz.
En Az 6.000 TL Komisyon: Müşteriniz ödeme yaptığında, siz en az 6.000 TL komisyon kazanırsınız. Hem müşteriniz hem de siz kazançlı çıkarsınız!

Webx A.Ş. olarak, iş ortaklarımızın başarısını önemsiyoruz. İşte size sunduğumuz özel fırsatlar:

Özel Bonuslar: Her 90 gün içinde 10 adet satış yapan temsilcilere toplamda 250.000.TL, 30 adet satış yapanlara ise toplamda 800.000.TL ödeme sunuyoruz.

Webx İş Ortaklığı’nın Avantajları:
Hiçbir maliyet veya risk taşımadan gelir elde edebilirsiniz.
Müşteri desteği konusunda size destek sunarız.
Yüksek komisyonlarla kazanç sağlayarak finansal hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla,

Muhammed kaçar

“Türk patent ve marka Kurumundan Kamuoyuna uyarı“

https://ci.turkpatent.gov.tr/duyurular/detay/doland%C4%B1r%C4%B1c%C4%B1l%C4%B1k-konusunda-kamuoyunun-dikkatine-1806

“Gazetemizde şahsınızı veya kurumunuzu mağdur ettiğini düşündüğünüz bir haber varsa yayından kaldırılması için lütfen “enerjipetrolmedya@gmail.com ” mail atınız.

Son Dakika Haber

Exit mobile version