Connect with us

Dünya

HAK- İŞ BAŞKANI MAHMUT ARSLAN, HİZMET-İŞ SENDİKASININ KADIN EMEĞİ BULUŞMASI’NA KATILDI

Genç Gazeteciler

Haber

on

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 6 Mart 2021 tarihinde konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikası tarafından Ankara Emek Konukevi’nde “Sendikacı Kadınlardan Sendikacı Lider Kadınlara” temasıyla düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplantıya Genel Başkan Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz, HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin, konfederasyonuna bağlı sendikaların Kadın Komite başkan ve üyeleri ile basın mensupları katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Tatvan’da Helikopter kazasında Şehit olan Kahraman Mehmetçiklerimiz ile tüm Şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu. Ardından HİZMET-İŞ Kadın Komitesinin çalışmalarını içeren kısa film izlendi.

Genel Başkanı Mahmut Arslan konuşmasında, Hizmet-İş Sendikamızın Kadın Komitesinin kadın emekçilerin sorunlarına çözüm bulmak ve iş hayatında kadınlar lehine adaleti sağlamak için 14 yıl önce kurulduğu anımsatarak, “Kadın Komitemiz sendikamızın en birleştirici, en aidiyet geliştirici yapılarındandır. 2007 yılında bir elin parmak sayısını geçmeyen kadın emekçimizle çıktığımız bu yolda bugün, 34 bin 744 kadın üyemiz var. Amacımız bu kısa sürede on binlere ulaşan Kadın Komitemizi gelecekte, yüzbinlerle ifade edilen konuma getirmektir.

Emekçi kadınlarımız Konfederasyonumuzun ve Sendikamızın değişik kademelerinde görevler aldılar ve bu görevleriyle yeni hedeflere doğru yürüyorlar. Biz sendikacı lider kadınlar istiyoruz. Kadın ve erkek sendikacı liderlerle HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ’i geleceğe taşıyacağız” dedi.

SENDİKACI LİDER KADINLAR YETİŞTİRİYORUZ

HİZMET-İŞ kadın komitesinin 2007 yılında kurulduğunu belirten Arslan, kadınların hak ve hukuklarının korunması noktasında 15 yılda büyük mesafe kaydedildiğini söyledi.

HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ’li kadınların liderlik potansiyeline sahip olduğunu belirten Arslan,” Sendikal mücadelede kadınların daha etkin daha güçlü bir şekilde yer alması konusundaki samimiyetimizi devam ettirirsek, bir gün hem HAK-İŞ’te hem de HİZMET-İŞ’te kadın sendika başkanının olacağının işaretlerini görüyoruz. Bu imkân, fırsat ve potansiyel var” dedi.

Arslan, HAK-İŞ’in öncülüğü ve liderliğinde kadın konusundaki duyarlılıklarımızı, ortaya koyduğumuz hedeflerimizi tüm HAK-İŞ üyesi sendikaların sahiplenmesini istiyoruz” dedi.

ILO’NUN “İŞYERİNDE KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE SÖZLEŞMESİ”NİN İMZALANMASINI İSTİYORUZ

Birleşmiş Milletler Uluslararası Çalışma Örgütü ILO’nun 2019 yılında kabul edilen İşyerinde Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Sözleşmesi’nin Türkiye tarafından bir an evvel imzalanmasını istediklerini belirten Arslan, “Çünkü bizler çalışan kadınları temsil ediyoruz ve üyelerimizin iş yerinde uğradığı her türlü şiddete karşı bu sözleşmenin bir an evvel Türkiye tarafından imzalanmasını ve bunun gereğinin yapılmasını istiyoruz” diye konuştu.

Arslan, İstanbul Sözleşmesi’ne ilişkin de şu değerlendirmelerde bulundu: “İstanbul Sözleşmesi etrafında kopartılan fırtınaları ve bunun bugüne yansıyan sonuçlarının ötesinde HAK-İŞ meseleye büyük fotoğraftan bakıyor. Bu sözleşmenin bütün yönleri tartışılabilir ama bu sözleşmeyle ilgili değerlendirme yapılırken bu süreçleri doğru analiz etmemiz gerekiyor. Bütün bu süreçleri makul, objektif ve Türkiye’nin şartlarını dikkate alarak yapılan değerlendirmeleri esas almalıyız. Yoksa günlük politik gündemin bir parçası olarak sadece salt sözleşmenin bazı maddelerini, bazı hükümlerini esas alarak yapacağımız değerlendirmelerin bizi yanlış bir istikamete götüreceği noktasında endişelerimiz var. Hiçbir sözleşme, vahiy değildir, eleştirilebilir, değiştirilebilir, karşı çıkılabilir. Elbette ki herkesin hakkıdır ve bu haklarını kimse bir başkasına devredemez, buna saygı gösteriyorum. Sözleşmeyi eleştirenler kadar sözleşmeye sahip çıkanlar için de aynı şeyleri değerlendiriyoruz. Ama HAK-İŞ bütün buralarda daha objektif, daha yukardan büyük fotoğrafa bakarak, Türkiye’de neyin değiştiğini, sözleşmenin imzalanmasından önce ve sonrasında neler değiştiği noktasını iyi analiz etmemiz gerekiyor.”

Arslan, İstanbul Sözleşmesi etrafında yapılan tartışmaların objektif olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade ederek, “HAK-İŞ, bunu yapıyor. Her konuda olduğu gibi bu konuda da olduğu gibi aslında Türkiye hassasiyetidir. Bu ülkenin kadınları, erkekleri içindir. O nedenle biz bir adım atarken meseleyi kamuoyunun gündemine getirirken bir sorunu ortaya koyarken bu hassasiyetle bakıyoruz” görüşünü dile getirdi.

“KADIN İSTERSE HER ŞEYİ BAŞARABİLİR VE YAPABİLİR”

Kadının çalışma hayatında yerine ilişkin gelinen noktanın hala yeterli olmadığına işaret eden Arslan, şube ve genel merkez yönetim kurullarında kadın üye oranında temsilin sağlanabilmesi için teşkilatın cesaretlendirilmesi gerektiğini, bunun için de en büyük görevin kadınlara düştüğünü belirtti.

“KADIN TEMSİLCİLERİMİZİN YAYGINLAŞTIĞI BİR HİZMET-İŞ MODELİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

15 yıl önce hayal edilen pek çok çalışmayı başarıyla gerçekleştirdiklerini kaydeden Arslan, “Gerçekleştireceğimiz rüyalarımız, hayallerimiz var. Bunları adım adım hayata geçireceğiz ve bu mücadeleyi ileriye taşıyacağız. Şubelerimizde kadın yöneticilerimizin, kadın şube başkanlarımızın, kadın temsilcilerimizin yaygınlaştığı bir HİZMET-İŞ modelini hayata geçireceğiz. Sendikamızın geleceğinde ciddi şekilde katkı verecek sendikacı kadınlardan sendikacı lider kadınlara ihtiyacımız var” dedi.

“TERÖRLE MÜCADELE KONUSUNDA TARİHİN EN GÜÇLÜ ADIMINI BU KADINLAR ATTI”

Sendika Genel Başkanı Arslan, geçen hafta Diyarbakır Anneleri’ni ziyaret ettiklerini anımsattı.

Farklı sivil toplum örgütlerinin de Diyarbakır Anneleri’ni ziyareti için çaba harcadıklarını anlatan Arslan, “23 Şubat’ta Diyarbakır’daydık. Her bir annenin, her bir babanın hikayelerini dinledik. Bu analar, sadece evlatlarını aramıyorlar, aynı zamanda bu ülkenin normalleşmesini, bu ülkenin terörden arındırılmasını, bu ülkeyi bölmek ve parçalamak isteyen, bu ülkenin insanlarına gerçekten insanlığa yakışmayacak şekilde saldıran teröristlere karşı da büyük bir mücadele içerisindeler” diye konuştu.

Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü: “HDP İl Başkanlığı önündeki eylem başladığı andan itibaren bugün 549. gün. O kadar gündür o eylemler sadece oraya katılanların sayısını artırmadı, 20 civarında anne ve baba evladına kavuştu, teröristlerin elinden kaçıp devletin güvenlik güçlerine sığındı, 243 evlat da yine bu çağırıya uyarak ailelerine kavuşuyor. Bu yeterli değil, daha çok evlatlarımızı teröristlerinden elinden kurtarmamız gerekiyor. Bu analar sadece evlatlarını değil, aynı zamanda bu ülkenin normalleşmesinin ve terörden arındırılmasını, bu ülkeyi bölmek isteyen, parçalamak isteyen bu ülkenin insanlarına gerçekten insanlığa yakışmayacak şekilde saldıran teröristlere karşı büyük bir mücadele içerisindeler. Diyarbakır Anneleri sadece kendi çocukları için değil, bu ülkenin bütün çocukları için orada mücadele ediyorlar. Demokrasimiz için, Türkiye’nin güvenliği için mücadele ediyorlar. Terörün ortadan kaldırılması için terörle mücadele konusunda tarihin en güçlü adımını bu kadınlar attı.”

“HAK-İŞ OLARAK KADIN STRATEJİSİ VE EYLEM PLANI HAZIRLADIK”

HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin de “Fıtratta farklılık haklarda eşitlik ilkesiyle biz kadın ve erkeğin ailede, sosyal hayatta ve iş hayatının içinde hem adil bir rol paylaşımını hem de eşit fırsatlara erişeceği bir yaklaşımı benimsiyoruz. ‘Fıtratta farklılık haklarda eşitlik’ anlayışını çalışma hayatında sürdürülebilir kılmak amacıyla yenilikçi eğitim politikalarının geliştirilmesi ve farkındalık arttırılması da önem taşımakta” dedi.

Kadınları, çalışma hayatı başta olmak üzere siyasette, ekonomik ve sosyal hayatta daha da güçlendirmek için çalıştıklarını ifade eden Zengin, HAK-İŞ olarak Kadın Stratejisi ve Eylem Planı hazırladıklarını ve belirlenen hedefler doğrultusunda kadınlara yönelik faaliyetleri gerçekleştirdiklerini kaydetti.

“DEMOKRATİK, İLERİ BİR TOPLUM İÇİN KADINLARIN GÜÇLENDİRİLMELERİ ÖNEMLİ

Genel Merkez Kadın Komite Başkanı Hatice Ayhan da kadının toplumun en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsuru olduğunu belirterek, “Demokratik, ileri bir toplum için, kadınların güçlendirilmeleri, etkinlik alanlarının genişletilmesi, eşit fırsat ve olanaklardan faydalanabiliyor olmaları dolayısı ile büyük önem taşımaktadır” dedi.

Genel işler işkolunda çalışan kadınların sendikal harekette temsilinin olmaması sebebiyle HİZMET-İŞ Kadın Komitesi’nin 2007 yılında kurulduğunu belirten Ayhan, “Kadın Komitemiz kısa zamanda büyüdü. Kadınların sendikal hayata aktif katılımını sağlamaya, çalışma hayatındaki kadınların sorunlarına çözüm üretmeye, bilgi ve birikimlerini verime dönüştürebilecekleri uygun zeminler hazırlamaya, ulusal ve uluslararası sendikal hareket içinde öncü olmaya, kadınlarımızın aile hayatı yanında, sosyal, kültürel, siyasal ve ekonomik hayatta da aktif olmasını sağlamaya, büyük bir azimle devam etmektedir” dedi.

Programda HİZMET-İŞ Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi Nevir Er, HİZMET-İŞ Genel Merkez Denetim Kurulu üyesi Ayşe Usta, HİZMET-İŞ Dış İlişkiler Daire Başkanı Yusra Erilli Kurumlu ve misafir konuşmacı Zehra Shab da birer konuşma yaptılar.

Ayrıca Doç. Dr. Mehmet Merve Aydın, “696 sayılı KHK ve Yerel Yönetimlerde Kadın”, Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Ceren Cebeci, “Mutlu Kadın, Bilinçli Gelecek” konulu sunumlarını gerçekleştirdiler.

ARSLAN, FİDAN SERTİFİKASI VERDİ

Genel Başkan Mahmut Arslan ve HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Öz, katılımcılara, Hatay Ormanları Ağaçlandırma Arazisine adlarına yapılan Fidan Bağış Sertifikalarını verdi.

Okumaya devam edin
Reklamlar
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı es-Sudani ile görüştü

Genç Gazeteciler

Haber

on

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’taki resmî temasları kapsamında, Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani ile görüştü.

Okumaya devam edin

Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Reşid ile görüştü

Genç Gazeteciler

Haber

on

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’a resmî ziyareti kapsamında Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşid ile Bağdat Sarayı’nda bir araya geldi.

Okumaya devam edin

Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak’ta

Genç Gazeteciler

Haber

on

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmî ziyarette bulunmak üzere gittiği Irak’ın başkenti Bağdat’a ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Bağdat Uluslararası Havalimanı’nda Başbakan Muhammed Şiya es-Sudani ve diğer yetkililer resmî törenle karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Irak ziyaretinde; Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır eşlik ediyor.

Okumaya devam edin
Reklamlar
Dünya16 saat önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı es-Sudani ile görüştü

Dünya16 saat önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Reşid ile görüştü

Dünya18 saat önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak’ta

Dünya2 gün önce

Muhammed Kaçar Webx | Türkiye merkez bankasının logosunu Kullanamazsın

Dünya4 gün önce

“Tanzanya, ülkemizin Doğu Afrika’daki en önemli ortaklarından biridir”

Dünya5 gün önce

Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

Dünya6 gün önce

“Türkiye’nin güvenliğini ilgilendiren meselelerde, geri adım atmadan haklarımızın peşinde koşacağız”

Dünya7 gün önce

“Günü kurtarmak yerine, enflasyonu düşürerek kalıcı refah artışını sağlayacağız”

Dünya2 hafta önce

FETÖ’nün Hayalet yapılanması ve Bilişim Militanları |Suçsuz insanları kumpas kurup hapse attırdılar merhametsizler

Dünya2 hafta önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

Gündem2 hafta önce

Türk patent ve marka Kurumundan Kamuoyuna uyarı

Dünya2 hafta önce

“Kimsenin bizim öz güvenimizi örselemesine, hayallerimizle aramıza set çekmesine müsaade etmeyeceğiz”

Dünya3 hafta önce

FETÖ’ye bağlı Takım elbiseli teröristler “Akaryakıt istasyonu sahiplerine nasıl kumpas kuruyorlar”

Dünya3 hafta önce

Enerjide Dışa Bağımlılığı Bitirdiğimizde Türkiye Daha Güçlü Olacak

Dünya3 hafta önce

Paravan Holding ve şirketler kurarak insanları kandırıyorsun Amacınız ne ?

Dünya3 hafta önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu seçimin galibi demokrasimizdir, millî iradedir”

Dünya4 hafta önce

“Tüm renkleriyle, tüm farklılıklarıyla Türkiye’yi kucaklayan bir anlayışla 85 milyona aşkla hizmet ediyoruz”

Dünya4 hafta önce

“Ankara, sanayisiyle, ticaretiyle, tarımıyla, kültür ve sanatıyla ülkemizin parlayan yıldızıdır”

Dünya1 ay önce

“Savunma sanayinde her gün yeni bir başarıya imza atıyoruz”

Dünya1 ay önce

“Türkiye’yi, Cumhuriyet tarihinin en güçlü siyasi, ekonomik, askerî, sosyal seviyesine çıkardık”

Dünya1 ay önce

“Çalışanımızı, memurumuzu, emeklimizi enflasyona ezdirmeme ilkemize her şart altında bağlıyız”

Dünya1 ay önce

“Güçlü bir orduya sahip olmak, bizim için tercihten öte mecburiyettir”

Dünya1 ay önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni’ne katıldı

Dünya1 ay önce

“Türkiye’yi, dünyanın en etkin sağlık hizmetlerinin sunulduğu ülke konumuna getirdik”

Dünya1 ay önce

“Türkiye Yüzyılı güneşinin doğuşuna kimse mani olamayacaktır”

Dünya1 ay önce

“Gazze’deki katliamların tekrar etmemesi ve bölgenin ihyası için garantör olarak sorumluluk üstlenmeye hazırız”

Dünya1 ay önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit aileleri ile iftarda bir araya geldi

Dünya1 ay önce

“FETÖ’nün Bilişim Militanları akıl sınırlarını da zorlayan kurdukları tuzaklarla örgüte maddi kaynak yaratmaya devam ediyorlar

Dünya1 ay önce

“İstanbul’un giderek ağırlaşan trafik ve ulaşım sorununu hafifleteceğiz”

Dünya1 ay önce

“İzmir’in yatırım eksiklerini tamamlayarak, şehrimizin kayıp yıllarını hep birlikte telafi edeceğiz”

Dünya2 ay önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her açıdan daha huzurlu, daha aydınlık, daha müreffeh bir geleceği inşa etmenin çabasındayız”

Dünya2 ay önce

“Depremle sarsılan şehirlerimizi bir an önce ayağa kaldırmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz”

Dünya2 ay önce

“Hak ve özgürlüklerden yatırımlara, savunma sanayinden dış politikaya kadar her alanda tarih yazdık”

Dünya4 sene önce

Metin Aslım : İş ve Cemiyet Hayatının Sevilen Siması

Dünya4 sene önce

İyi ki varsın Emel USLU ATİK ;

Dünya3 sene önce

İyi ki varsın Sibel GÖZÜYUKARI

Dünya3 sene önce

Türkiye’nin Genç Patronları ; Ebru ÖZDEMİR

Dünya4 sene önce

İyi ki varsın Demet PEKER;

Dünya4 sene önce

İyi ki varsın Nalan ÖZKAN

Dünya3 sene önce

İyi ki varsın Filiz YILDIRIM

Dünya3 sene önce

İyi ki varsın Meliha KARAMAN

Dünya4 sene önce

İyi ki varsın Ali Nihat GÖKYİĞİT

Dünya3 sene önce

İyi ki varsın Filiz AKKAŞ

Dünya3 sene önce

İyi ki varsın Buse ALUÇ

Dünya3 sene önce

İyi ki varsın Ayşegül ABACI

Dünya4 sene önce

İyi ki varsın Açelya ELMAS

Dünya5 sene önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan,“Ticarette korumacılığın artması, serbest ticaretin sekteye uğraması endişe vericidir”

Dünya4 sene önce

ASTOP, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş’e “Üstün Hizmet ve Başarı Beratı” verdi.

Dünya4 sene önce

İyi ki varsın Gül ALCANSOY;

Dünya5 sene önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan,“G-20 platformu, küresel meselelerin çözümünde daha etkin ve güçlü bir mecra olmalı”

Dünya3 sene önce

Sektöre yön verenler, Ahmet ÇALLI

Dünya4 sene önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat Selçuklu Mezarlığı’nı ziyaret etti

Dünya4 sene önce

İyi ki varsın Semra İĞTAÇ

Dünya3 sene önce

Burak Elmas, Galatasaray kulübünün 38. başkanı oldu

Dünya3 sene önce

Emel Uslu ATİK’le ZİRVE YOLUNDA

Dünya4 sene önce

İyi ki varsın Beril ÇAVUŞOĞLU

Dünya3 sene önce

Dev yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan, ETİ Maden Lityum Üretim Tesisi Açılış Töreni’nde konuştu

Dünya3 sene önce

İyi ki varsın Burcu KARADAĞ

Dünya5 sene önce

“TÜRKİYE VE JAPONYA’NIN DOSTLUĞU; KÖKLÜ, DERİN VE SAMİMİ”

Dünya5 sene önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kyoto’da Ara Güler Fotoğraf Sergisi’ni açtı

Dünya1 sene önce

“14 Mayıs 2023 tarihinde milletimiz, cumhurbaşkanını ve milletvekillerini seçmek üzere sandık başına gidecektir”

Dünya5 sene önce

“TÜRKİYE İLE JAPONYA ARASINDAKİ DOSTLUK VE YAKIN İŞ BİRLİĞİ TAKDİRLE KARŞILANIYOR”

Dünya3 sene önce

İyi ki varsın ; Mehmet Cengiz

Dünya3 sene önce

ULUSLARARASI GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON ZİRVESİ İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞTİ

Dünya5 sene önce

“TÜRKİYE İLE JAPONYA ARASINDAKİ İŞ BİRLİĞİNİN DEĞERİ DAHA DA YÜKSELMİŞTİR”

Dünya3 sene önce

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank : Türkiye artık savunma sanayii ihraç edebilen bir ülke

Reklamlar
Reklamlar

PATRONLAR

Dünya16 saat önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı es-Sudani ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’taki resmî temasları kapsamında, Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani ile görüştü.

Dünya16 saat önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Reşid ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’a resmî ziyareti kapsamında Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşid ile Bağdat Sarayı’nda bir araya geldi.

Dünya18 saat önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak’ta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmî ziyarette bulunmak üzere gittiği Irak’ın başkenti Bağdat’a ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Bağdat Uluslararası Havalimanı’nda Başbakan Muhammed...

Dünya2 gün önce

Muhammed Kaçar Webx | Türkiye merkez bankasının logosunu Kullanamazsın

Paravan Holding ve şirketler kurarak insanları kandırıyorsun Amacınız ne ?

Dünya4 gün önce

“Tanzanya, ülkemizin Doğu Afrika’daki en önemli ortaklarından biridir”

“TİCARET HACMİMİZİ BİR MİLYAR DOLARA ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ”

Dünya5 gün önce

Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

"Türkiye'ye Hoş Geldiniz"

Dünya6 gün önce

“Türkiye’nin güvenliğini ilgilendiren meselelerde, geri adım atmadan haklarımızın peşinde koşacağız”

“85 MİLYON OLARAK BİRLİKTE VAR OLDUĞUMUZU, HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLDUĞUMUZU TÜM DÜNYAYA YENİDEN GÖSTERDİK”

Dünya7 gün önce

“Günü kurtarmak yerine, enflasyonu düşürerek kalıcı refah artışını sağlayacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı

Dünya2 hafta önce

FETÖ’nün Hayalet yapılanması ve Bilişim Militanları |Suçsuz insanları kumpas kurup hapse attırdılar merhametsizler

FETÖ’nün bilişim militanları ,Hosting ,Domail, Marka Ve Patent işlerine neden önem veriyorlar?

Dünya2 hafta önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

“Türkiye’nin ortak vatanımız, demokrasimizin ortak değerimiz olduğunun bilinciyle hep birlikte çok çalışacağız”

Reklamlar

Son Dakika Haber

seers cmp badge