Dünya

Modern Pentatlon FEDERASYONU Başkanlığına VELİ Ozan ÇAKIR yeniden seçildi.

Haber

on

Modern Pentatlon FEDERASYONU Başkanlığına Doç. Dr. VELİ Ozan ÇAKIR yeniden seçildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı B2 toplantı Salonunda yapılan Modern Pentatlon FEDERASYONU 4. Olağan genel kurulunda Doç. Dr. Veli Ozan ÇAKIR İkinci kez başkanlığa getirildi.

Doç. Dr. Veli Ozan ÇAKIR başkanlık İçin tek aday olarak katıldığı genel kurulda 92 delegeden 85’inin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Doç. Dr. Veli Ozan ÇAKIR, rahatsızlığı sebebiyle katılamadığı olağan genel kurulda oylamadan önce delegelere video konferansla seslendi.

ÇAKIR, konuşmasında döneminde başarıya uzanan çalışmalarından örnekler verdi. Hedeflerinin daha iyi sonuçlar almak olduğunu vurgulayan ÇAKIR, bunun için azami gayreti göstereceklerini söyledi.

Doç. Dr. Veli Ozan ÇAKIR’ın konuşmasından sonra Başkan, yönetim kurulu, disiplin kurulu ve denetleme kurulu üyelikleri için seçim yapıldı. Oylama sonucunda Doç. Dr. Veli Ozan ÇAKIR yeniden Modern PENTATLON FEDERASYONU başkanlığına getirilirken yönetim kurulu üyelikleri de belirlendi.

Yönetim Kurulu şu üyelerden oluştu. Ercan TACİROĞLU, Erdal YÜKSEL, Şenol DUMAN, Abdülhamit YAĞMURCU, İbrahim AYDINLI, Yusuf AYDIN, Emre ÇALIŞKAN, Bilal YAVAŞ, Fedai DİN, Furkan KARAKAŞ, Said Sencer AYÇİÇEK Ümit OZAN, İbrahim SOMTAŞ ve Hamza KAHRAMANTÜRK. Veli Ozan ÇAKIR’ın başkanlığında Muharrem ÖZEN, Ahmet ESER, Kazım Mert AÇIKGÖZ, Batu Cem BAL ve Ertan DEMİREZEN de Disiplin Kurulu Üyesi olarak görev yapacaklar. Denetleme Kurulu üyeliklerine ise Nevzat DEMİRÖZ ve Sercan ÜZMEZ getirildi.

Son Dakika Haber

Exit mobile version